Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
9.6/10
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
9.6/10
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
9.6/10
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Zina

De kliniek en de medewerkers stralen rust uit. Er is tijd voor vragen. Je voelt je hier niet een nummer.

J.M.Bosker

Goede ontvangst, goede voorlichting, goede zorg.

zou niet weten

H. Lok

Erg positief en professioneel

zou het niet weten

Ferry Lowijs

Snel en goed geholpen

Komt soms iets te protocolair over.

Gerritjan sluter

Vriendelijk en goed ontvangen

Petra Eleveld

Als zeer goed ervaren.

C.Niessen-Sinnige

Ik ben nu een paar keer geweest en iedere keer was een positieve ervaring. Allemaal hele aardige mensen en ook deskundig uiteraard. Ook de tijd in de verblijfsruimte na een behandeling is heel... Ik ben nu een paar keer geweest en iedere keer was een positieve ervaring. Allemaal hele aardige mensen en ook deskundig uiteraard. Ook de tijd in de verblijfsruimte na een behandeling is heel aangenaam. Fijne stoel en goede verzorging!

De telefonische bereikbaarheid

Professioneel, persoonlijk en heel prettig ervaren

prettig als bij bepaalde onderzoeken je partner er ook bij mag zijn

Vanessa Krijthe

Fantastisch! Professioneel en erg geruststellend.

Cornelisse

Uitstekende zorg gekregen