Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
9.6/10
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Anja de Pauw

In 1 woord Geweldig

I.J. Huisman-Holmersma

Prettig

Ik vind het vreemd dat ik geen inzage in de brieven en verslagen krijg. Moet ik vragen om die te uploaden?

Alida

Vriendelijke en deskundige werknemers.
Heel gastvrij.

Niets

Jeanne Dirven

Een hele zorgvuldige, begripvolle en deskundige benadering

G.Koerts

Super ervaring!!!
Vriendelijke mensen

Marie Balvert

Zeer goed! Klantvriendelijk, direct uitslag!

Heb ik niet.

J.V. van der Horst

Ik ben heel vriendelijk ontvangen, zowel aan de balie als door de arts. Super was het.

Marleen

Vriendelijk ontvangen zowel bij de receptie als de medische diensten

mijn ervaring was op alle punten heel positief

F.E.A. Antonisse

Goede ervaring. Onderzoek en behandeling tot nu toe helemaal naar wens verlopen. Jammer, dat u geen contract heeft met mijn ziektekostenverzekering VGZ. Daardoor krijg ik minder vergoed, dan u... Goede ervaring. Onderzoek en behandeling tot nu toe helemaal naar wens verlopen. Jammer, dat u geen contract heeft met mijn ziektekostenverzekering VGZ. Daardoor krijg ik minder vergoed, dan u declareert.

Contracten aanvragen bij de grote ziektekostenverzekeraars

R. Albers

Prima ontvangst en dito behandeling.
Aardig en deskundig personeel.
Nemen de tijd om je uitvoerig te informeren.

Ik kan niets bedenken