Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

N.N.

Deskundige vrouwen cardioloog, grondig onderzoek, luisterd goed en duidelijke uitleg. Top!

Ik ben erg tevreden met hoe het gaat.

C vd Vriek

Ik heb het als zeer prettig ervaren

p.zeylmaker

Cardioloog okay: de rest bagger

balie was onbezet. moest 10 minuten eerder komen: niemand aanwezig. Dame werkte nieuwe collega is en had daar meer belangstelling voor als voor mij. "waar moet de gele sticker op? Nee, denk even... balie was onbezet. moest 10 minuten eerder komen: niemand aanwezig. Dame werkte nieuwe collega is en had daar meer belangstelling voor als voor mij. "waar moet de gele sticker op? Nee, denk even na... juist daar". En daar lig je dan als een soort etalage-pop. Zeer, zeer slecht!

Angelien van Os

Zeer prettige ervaring echt alle aandacht van zowel de verpleegkundige als de cardioloog, je wordt echt gehoord 👍🏻👍🏻

Misschien in de wachtruimte een achtergrond muziekje het is er erg stil

Heleen Potter

De Hartkliniek is het bewijs dat goede zorg en persoonlijke aandacht samen kunnen gaan! Goed advies gekregen en met respect behandeld.

hermans

Correcte ontvangst en onderzoek

aanbod persoonlijk gesprek in spreekkamer cardioloog had ik prettiger gevonden om zo uitslag van onderzoek te krijgen

Trientje

Super goed en vriendelijk ontvangen

Geen verbeterpunten

Peter Zegers

Super

Duidelijkheid over de fincele afhandeling

Esperanza Agus

Erg vriendelijk, deskundig en snel geholpen

Geen opmerking

Spoelder

Ik heb een zeer fijne ervaring met de Hartkliniek. Zowel met de arts als daarvoor de onderzoek door de verpleegkundige. Veel zorg en aandacht voor je verhaal. Er werd ruim de tijd genomen alles uit... Ik heb een zeer fijne ervaring met de Hartkliniek. Zowel met de arts als daarvoor de onderzoek door de verpleegkundige. Veel zorg en aandacht voor je verhaal. Er werd ruim de tijd genomen alles uit te leggen. Voor mij zelf heel verhelderend en duidelijk en concreet. Ik ben er erg blij mee. Ik Kan alleen maar zeggen ga zo door

enige tip is, als je binnenkomt en er is niemand aan de balie. Even misschien een bordje plaatsen van ik ben bezig ik kom zo bij u