Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

pj de vink

Heel prettig

parkeren soms lastig

Marijke Verhagen

Xxxxx

Telefonisch ietwat makkelijker te bereiken

Nicole

****

Met OV komen is lastig en bij de balie wist men niet of ze het ziekenhuis of de huisarts moesten terugkoppelen.

Frans Vermeulen

Snel en deskundig geholpen, waarbij zowel de arts als assistente op een rustige wijze tijd nemen voor de patiënt.

Kan er nog geen vinden

Archan Zijlstra

Prima ontvangen en adequate informatie

Nee, het was een eerste bezoek

eyal taub

nee

Frits Kroot

Keurig behandeld.

Aanmelden via telefoon werkt niet optimaal, wachtrij.

W. Banen

Het onderzoek waar ik voor kwam is prima verlopen. De contacten "eromheen" zijn ronduit slecht!

Contacten rondom afspraken/administratie gaan gepaard met fouten. Dat vind ik in deze bedrijfstak een slecht teken.

Nel van Beekum Blom

Heel prettig en ontspannen