Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

jn zegwaard

Prettige ontvangst en intake, en duidelijke uitleg en voorlichting.

geen idee

'm van den Helm

Nette ontvangst en behandeling 👍

Zou het niet weten

HJHJ Kluts

Heel snel geholpen wist niet dat deze hartkliniek er was.

ik heb hier weinig of geen ervaring mee

Nvt

Prima!

A. Kining

Heel prettig en duidelijk. Vriendelijk ontvangen.

Parkeren is een issue.

Van Rossum

Meer dan goed.

Ben tevreden

Ravensteijn

Matig tevreden met eerste onderzoek, te weinig uitleg waardoor ongerustheid is ontstaan!

Had graag wat meer uitleg willen hebben na het onderzoek

v. Hek

Goed, alleen de eerste opvang van de baliemedewerkster slecht.

Controleren of de bel van de slagboom het doet, ik heb daar een kwartier gestaan en gebeld, werd niet open gedaan, uiteindelijk kwam er een auto achter mij die de slagboom kon openen en zo kon ik... Controleren of de bel van de slagboom het doet, ik heb daar een kwartier gestaan en gebeld, werd niet open gedaan, uiteindelijk kwam er een auto achter mij die de slagboom kon openen en zo kon ik doorrijden. Toen ik dat bij de balie vertelde, werd er alleen gezegd dat kan niet, ik heb niks gehoord. Geen excuses niks. Ben benieuwd of de mensen die na mij kwamen hier ook tegenaan zijn gelopen? Ik vond de dame achter de balie niet echt klantvriendelijk en professioneel.

Sandra Propitius

Vriendelijke mevrouw bij ontvangst.
Wat onduidelijk wanneer je gesprek hebt met de cardioloog. Wel fijne cardioloog met goede voorbeelden.

Eerst intake-gesprek en dan de onderzoeken doen.
Eerst intake-gesprek en dan de onderzoeken doen.
Nu kreeg ik eerst onderzoek en daarna pas gesprek. Het gesprek was ook staand. Beide keren dat ik er was. Dit was onduidelijk voor mij. Vroeg me dan af of dit dan het "gesprek" was. Ik heb niet vooraf mijn verhaal kunnen doen.

Liesbeth Bergen

Zeer persoonlijk, kalme sfeer, aandacht en tijd vooraf én achteraf. Zeker de aandacht en informatie ná het consult, waarin een tegenvallende uitslag kreeg, waren zeer welkom. Dank!

Weet ik even niet na pas 1 bezoek