Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
9.8/10
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
9.6/10
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
9.6/10
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
9.8/10
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.8/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

M Robben

Een erg fijne kliniek met gekwalificeerd en respectvol personeel. Zijn duidelijk. Houden zich aan jou tempo. Zijn zorgzaam. Vragen of je alles begrepen hebt. En je kunt er erg snel terecht.

Kan niks bedenken

C. van Andel

Vriendelijke ontvangst. Nemen echt de tijd voor vragen. Fijne cardioloog.

Trees

Ik ben heel goed ontvangen door de receptioniste/assistent.
Arts zelf gad ons drinken, dit om de spanning te verminderen.

Nvt

M.Janssen

Zeer tevreden over bezoek i.v.m. second opinion. Er was ruim de tijd en een duidelijke uitleg. Fijne ervaring.

Carla Brink-Franssen

*****

Geen opzwepende herriemuziek in de wachtkamer

ghm Dankers

Zeer bedreven arts die echt de tijd voor je neemt,zeer positieve ervaring.

aan perfectie moet je niks veranderen

Irene van Dijl

Uitstekend.

Annetje Pellikaan-Tendijck

Prettige ontvangst, we kregen koffie en thee. Worden snel geholpen en er wordt uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen.

Niets

Miranda Hol

Fijne ontvangt, meteen geholpen. Alles werd uitgelegd, goed naar je geluisterd en de tijd voor je genomen.

M verhoof

Heel goed! Vriendelijk, professioneel en duidelijk. Persoonlijke aandacht.