Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

H Houwink

Professioneel

Joke Dieterman

Een fantastische kliniek met zeer kundig personeel, ontzettend blij dat ik voor de HartKliniek gekozen hebt.

ik heb geen punten zeer tevreden

Positief

N.v.t.

Verburg

Heel goed

Parkeergelegenheid was probleem

Maurits Last

Goed!

Prima en snel en professioneel geholpen. Aardige heldere dokter die het goed uitlegde.

Voor hartpatiƫnten is een stoel beneden in de gang wel fijn, voordat je in de lift stapt lijkt me. Want je moet toch wachten op degene die de auto wegzet.

Prettig

Ben keurig geholpen en fijn dat onderzoeken gelijk worden gedaan

Voor mij niet bekend

T vd bosch

Zeer tevreden ervaring

Niets

Y. Kemink

Top!

Bij mijn bezoek aan Almere voor een stresshartonserzoek als mede bij het eindconsult in Rijswijk, kreeg ik geen resultaten mee. ook niet per mail ontvangen. Had ik wel graag gehad.