Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Vos. H.

Zeer positief en professioneel

Tijd

Wouters R.

Serieuze aandacht voor de patiënt door vriendelijke behandelaars.

Telefonische bereikbaarheid. Ik heb meerdere keren gebeld maar na een tijdje weer opgehangen omdat ik geen contact kreeg.

Megan

Treesvandenburger@gmail.com

Het ismij prima bevallen.
Fijne arts voelde gelijk vertrouwd en medisch goed geholpen.

Ik zou het niet weten.
Ik heb het heel fijn ervaren

Hans de Meij

Zeer deskundig arts, het stress onderzoek werd goed uitgelegd en uitgevoerd

v. Putten

Prima behandeld

neen

Tugba Yoney

Ik ben in alle opzichten super tevreden!

Geen verbeterpunten of tips

Anne

Wat een fijne kliniek! Van ontvangst tot vetrek een prettige ervaring. Ik was best gespannen maar dit werd al minder gedurende het aansluiten van de apparatuur door de verpleegkundige. Ik voelde me... Wat een fijne kliniek! Van ontvangst tot vetrek een prettige ervaring. Ik was best gespannen maar dit werd al minder gedurende het aansluiten van de apparatuur door de verpleegkundige. Ik voelde me gehoord en we hadden daardoor een fijn gesprek. Ze heeft me tips gegeven en goede uitleg. Dr. Haitsma gaf tijdens het maken van de echo uitleg op een manier die goed te begrijpen was en stelde me heel erg op mijn gemak door tijdens de echo te vertellen wat hij bekeek en zag. Ook het afsluitende gesprek met dr. Haitsma was duidelijk en stelde me enorm gerust. Ik voelde me gehoord en begrepen en ik vond het prettig dat overal zo goed de tijd voor genomen werd.
Heel erg bedankt!

X

Hermie Pennings

Geweldig ontvangst,Geweldige begeleiding, Cardioloog kundig rustig, goede uitleg.

Ga zo door fantastisch.

Brouwer