Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Ellen

Zeer vriendelijk en snel

Heb ik niet

Henri Stappaerts

Fijne ontvangst en prettige contacten

Geen tips

Hoogland

Fijne sfeer, goede service en deskundigheid

Wellicht meer info eerste afspraak...

E.L. van Seters

Zie eerdere blokje voor tips

Ik was bekend bij de Hartkliniek maar naar de huisarts terugverwezen. Bij toename van dezelfde klachten kon ik nu met mijn eigen cardioloog pas over zes weken een afspraak maken op de... Ik was bekend bij de Hartkliniek maar naar de huisarts terugverwezen. Bij toename van dezelfde klachten kon ik nu met mijn eigen cardioloog pas over zes weken een afspraak maken op de dichtstbijzijnde locatie. Ik heb zelf contact opgenomen met de Hartkliniek voor een afspraak op verzoek van de huisarts, omdat de telefonische wachttijd lang is en de huisarts erg druk bezet is. Ik werd weer als nieuwe patiënt gezien. Ik vond de inschatting van de ernst van mijn klachten telefonisch niet bevredigend. Uiteindelijk ben ik na vijf dagen naar een andere cardioloog geweest op een locatie 130 km van huis, omdat deze cardioloog hetzelfde specialisme heeft als de cardioloog waar ik bekend ben en de wachttijd daar korter is. Ik heb nu ervaren dat het contact tussen huisarts en Hartkliniek in zaken die geen spoed zijn maar ook wel actie vragen niet altijd soepel verloopt. Dit alles levert veel stress op.

Anne Hartmans

Zorgvuldig en ontspannen onderzoek, vriendelijke en professionele benadering en heldere communicatie, een fijne ervaring voor een spannend onderzoek.

CE VAN MULLEM VAN OMMEN

Geweldig !!!

Geen…alles is prima

Corry Pronk

Heel persoonlijk, vriendelijke, kundige medewerkers. Prima verzorgd. Lunch ook voor mijn man. Top!

Alles was prima!

Henriëtte de Luij

Voor eerste consult en onderzoek geweest, geen wachttijden en attente medewerkers!
Maar nu is het wachten op de behandeling in het CWZ helaas laat dat nog even op zich wachten..jammer

Meer duidelijkheid over de duur van de wachttijden voor een behandeling,

Timmer

Mijn ervaring met de Hartkliniek is positief. Heb vertrouwen in de behandelaars wat mij een prettig gevoel geeft.

geen informatie vooraf gehad. Ook na de Cardioversie niet. Wat mag je wel/niet, waar moet je opletten. Het zou fijn zijn indien je dit mee zou kunnen krijgen op papier. Heb dit gemist!

Infobalie/receptie geeft weinig privacy. Je kan alle gesprekken volgen!! Bovendien zitten ze er allemaal op een kluitje achter wat voor mij wat vreemd overkomt.

Martie Klomp

Ik ben al 6 jaar bij dr. Gabeler en daar ben ik heel blij mee!

n.v.t.