Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Hartkliniek Vlaardingen

Heel vriendelijk en behulpzaam

Nvt

Harmke Bosma

Dokter Bouter, u bent echt een man naar ons hart! De warme geruststelling en uitleg, dat er voorlopig nog niks ernstigs aan de hand is, was zeer fijn! Harmke en Rene

Niks

Carla van Nes

Uitstekend!

Nvt

Mina

Cardioloog moet patiënten vragen welke klachten zijn

Isik

Zeer goede ervaring met cardioloog! Nam de tijd om alles goed uit te leggen! Ondersteunend personeel was gehaast en direct, dat werkte op mijn zenuwen! Dat was ook aan mijn bloeddruk te zien!

Intake kwam chaotisch over, ook lang aan de telefoon moeten wachten; half uur in de wachtrij gestaan! Bij aankomst kreeg ik op een vrij directe manier te horen dat ik helemaal geen afspraak zou... Intake kwam chaotisch over, ook lang aan de telefoon moeten wachten; half uur in de wachtrij gestaan! Bij aankomst kreeg ik op een vrij directe manier te horen dat ik helemaal geen afspraak zou hebben, gelukkig had ik een mail bevestiging! Volgens de balie m medewerker was de afspraak op het hoofdkantoor gemaakt en niet goed doorgekomen! Wat het ook mocht zijn, ik vind dat je niet direct het probleem bij de patiënt moet aankondigen zonder dat je goed weet wat er is gebeurd!

Klein

Positief!

Ga zo door!

Marieke

Korte wachttijd, deskundig en volledig geholpen in 1 afspraak.

aaaukema

Zonder meer goed

fietsenstalling

Gobes E.

Prima ervaring netjes ontvangen etc.

Oscar

Zeer goed