Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Ronoredjo

Ik vond het fijn dat ik de uitslagen van verschillende onderzoeken meteen krijg.
Ik heb het gevoel dat de dokter naar me luistert, hij gaf mij meer duidelijkheid en wil verdere onderzoek doen om te kijken wat er nog meer aan de hand is met mijn hart.
Ook het advies van de dokter, dat ik mijn hoge cholesterol door gebruik van supplementen lager kan krijgen, van harte aangenomen en hopelijk gaat mijn cholesterol eindelijk naar beneden.

Misschien is het goed om aan de nieuwe patiënten te vertellen dat bij de eerste afspraak onderzoek aan het hart kan worden gedaan

Laura Willemsen

Marga

Prima!

Is prima,blijf alert

M.C.E Marsi - Krop

Afspraak werd binnen een week geregeld.
Vriendelijke ontvangst.Na onderzoeken volgde meteen een gesprek met de cardioloog.
Het was een prettig en rustig gesprek, met goed advies over de...
Afspraak werd binnen een week geregeld.
Het was een prettig en rustig gesprek, met goed advies over de volgende stap waarbij mijn huisarts betrokken wordt.

geen verbeterpunten

Siem

Geweldig, wat een positieve ervaring na jaren Radboud, veel deskundigheid vrouwen hart en alle geduld, luisterend oor en meedenken.

niks,

Esther Skenderović van Toor

Goede service en een prettiger gevoel dan in een ziekenhuis.
Vriendelijk personeel met goede aandacht voor de patiënt.

Geen verbeterpunten.

Maria Klomp

Hele goede ervaring, ben snel en goed geholpen!

M Smits

Vriendelijk personeel, snel komen werkt mooi optijd

Alles is goed