Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

p.zeylmaker

Cardioloog okay: de rest bagger

balie was onbezet. moest 10 minuten eerder komen: niemand aanwezig. Dame werkte nieuwe collega is en had daar meer belangstelling voor als voor mij. "waar moet de gele sticker op? Nee, denk even... balie was onbezet. moest 10 minuten eerder komen: niemand aanwezig. Dame werkte nieuwe collega is en had daar meer belangstelling voor als voor mij. "waar moet de gele sticker op? Nee, denk even na... juist daar". En daar lig je dan als een soort etalage-pop. Zeer, zeer slecht!

A van Klaveren

Snelle afspraak en vriendelijk geholpen.

Telefonische bereikbaarheid verbeteren.

Cathy de Bruij

Een fijn en menselijk contact, zowel met de balie medewerkster als met de cardioloog. Op een rustige en duidelijke manier werd mij uitgelegd wat er gebeurde tijdens het onderzoek en na afloop werden... Een fijn en menselijk contact, zowel met de balie medewerkster als met de cardioloog. Op een rustige en duidelijke manier werd mij uitgelegd wat er gebeurde tijdens het onderzoek en na afloop werden alle vragen over mijn gezondheid goed beantwoord.

nvt

L.Bakker

Heel snel warm en deskundig

Angelien van Os

Zeer prettige ervaring echt alle aandacht van zowel de verpleegkundige als de cardioloog, je wordt echt gehoord 👍🏻👍🏻

Misschien in de wachtruimte een achtergrond muziekje het is er erg stil

Peter Vroege

Positief

WCLerx

Heel tevreden, snel geholpen, vriendelijk ontvangen, aandachtig geluisterd en snelle resultaten uitgebreid verteld.

Kan nu nog niets bedenken

S.M. Azimullah

Klantgerichte aanpak ervaren, er wordt goed geluisterd, vakkundig geïnterpreteerd, onderzocht en geadviseerd.

Frank van Pinxteren

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

Ga zo door.

J.J. van Schaik

Goede ontvangst, duidelijke uitleg en kundige aanpak.

Bekend making bij welke arts je onder behandeling komt.