Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

hille koopmans

Zeer goed kon zeer snel terecht

H. van der Burgt

Koos Tak

Zeer goed

hermans

Correcte ontvangst en onderzoek

aanbod persoonlijk gesprek in spreekkamer cardioloog had ik prettiger gevonden om zo uitslag van onderzoek te krijgen

Clemens Peeters

Zeer goede indruk. Er werd ook extra tijd uitgetrokken om een goede en duidelijk uitleg te geven op de vragen.

geen verbeterpunten

R de Vries

Prima behandeling vanaf binnenkomst

Geen verbeter punten

Roskam

Niets tot nog toe

Roijakkers

Heel fijn, warm en respectvol. Ik zou het iedereen willen aanraden. Chapeau!

Nvt

Sjoerd Mulder