Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

J. Nissink

In 1 woord: top!

Cees Brans

Goede ervaring

Geen verbeterpunten

Yousef

Zeer vriendelijk ontvangen en tot aan details duidelijke uitleg gekregen over de uitslag van onderzoeken en de daaropvolgende medische stappen.

Dik Beets

Prettig ontvangen en duidelijke uitleg

Jenny van zandbeek

Heel rustgevend en op je gemak gesteld

Nee alles was goed

S. Demmers

Heel Tevreden

nee

Rob corba

Top

Graag aangeven indien sportkleding gewenst is ivm eventuele fietsoefening

Hartkliniek Oisterwijk

Erg vriendelijke mensen en zeer goed op de hoogte waar ze mee bezig zijn. Gr Hans

Nvt

Maria Gabriëls

Ik heb me gezien, gehoord en veilig gevoeld. Er was deskundige rustige aandacht.

Verbeterpunt: niet van medische aard. Ik ben erg gevoelig voor geuren. Word daar ziek van. Toilet heeft heel veel chemische geuren die samen met de geurende theezakjes in de wachtkamer het voor mij... Verbeterpunt: niet van medische aard. Ik ben erg gevoelig voor geuren. Word daar ziek van. Toilet heeft heel veel chemische geuren die samen met de geurende theezakjes in de wachtkamer het voor mij onmogelijk maakte in de wachtkamer te zijn. Gelukkig hoefde ik vooraf aan de onderzoeken niet te wachten maar op het einde voor het maken van een belafspraak wel. Ben toen buiten gaan staan. Gelukkig was de onderzoekskamer en spreekkamer van de cardioloog geurvrij.