Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
9.6/10
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Josien Maatje Geertsema

Goed geregeld! Duidelijke uitleg, vriendelijk personeel.

N.J. Glashouwer-Hornstra

Uitstekend

Neen

Jeroen Bos

Vriendelijk, behulpzaam, informeel en deskundig

Spiegel bij de fietstest van de muur halen :-)

Corine Dekker

Goede ervaring. Men neemt echt de tijd voor de patiënt en prettig dat er gelijk ook al een aantal onderzoeken wordt verricht

N.v.t

Renkema

Heel prettig

Heb ik niet

Hartkliniek in Hoogeveen en Groningen

Hoogeveen en Groningen

Ik zou zo geen verbeterpunten zien

Lucienne De Swart

Serieus genomen probleem snel gevonden en daarbij juiste therapie gekregen. Na drie maanden voel ik mij een stuk beter.
Kliniek geeft vertrouwen, alles kan besproken worden. Doktersassistenten...
Kliniek geeft vertrouwen, alles kan besproken worden. Doktersassistenten zijn erg gastvrij en gezellig. Je voelt je je ontspannen alles op het gemak. Daarbij kunnen alle onderzoeken supersnel. Wordt door de arts meegedacht en je voelt je gehoord.

Es

Betrouwbaar, deskundig

Dijkstra

Heel goed

Irene

Heel prettig alles ging rustig en in goed overleg. Er werd goed uitgelegd wat er gezien werd en waarom er voor medicatie gekozen werd. Ook houd ze een vinger aan de pols dmv toekomstige afspraken,... Heel prettig alles ging rustig en in goed overleg. Er werd goed uitgelegd wat er gezien werd en waarom er voor medicatie gekozen werd. Ook houd ze een vinger aan de pols dmv toekomstige afspraken, wat ik als prettig ervaar.

Adres in navigatie systeem goed te vinden, nu kwam ik ergens anders uit.