Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Monica Smeulders

Ondanks de niet leuke reden dat je gaat weten de dames daar je een warm welkom te geven. Ze zijn aardig en vriendelijk.
Bij de cardioloog miste ik dat stukje vriendelijkheid. Hij is kundig en...
Bij de cardioloog miste ik dat stukje vriendelijkheid. Hij is kundig en correct maar niet echt toegankelijk voor vragen. Jammer

Op sociaal vlak kan de arts vooruitgang boeken. Kan ook zijn dat ik hem op een slechte dag heb getroffen

Ruud Pilon

Uitstekend

Esperanza Agus

Erg vriendelijk, deskundig en snel geholpen

Geen opmerking

Bea Westendorp

Zoals altijd, lieve, gastvrije en professionele mensen met “ hart” voor hun werk!!!

Zou het niet weten

Mw. M.Poot-Schoon

Goede ervaring en vriendelijk ontvangen.

Geen.

Nm Smienk

Goede service en je word op je gemak gesteld

J.P.Visser

Snel en met volledige uitleg naar tevredenheid geholpen. Ontspannen sfeer en vriendelijke medewerkers.

Nvt

M van Soest-Kasper

Uitstekend

Jan Joosen

Op maandag door huisarts verwezen en op woensdag diezelfde week kon ik al terecht. Het maken van de afspraak verliep vlot en vriendelijk. In de kliniek werd ik goed ontvangen en was ik ook op tijd... Op maandag door huisarts verwezen en op woensdag diezelfde week kon ik al terecht. Het maken van de afspraak verliep vlot en vriendelijk. In de kliniek werd ik goed ontvangen en was ik ook op tijd aan de beurt. Eerst onderzoek met assistente die alles goed heeft uitgeleg en supervriendelijk was. Daarna echo door de cardioloog en daarna meteen een gesprek over zijn bevindingen. Super dat alles zo vlot verliep want in zo'n situatie is het toch vervelend als je lang moet wachten voordat je afspraak en uitslag hebt.

Aan het eind van het gesprek misschien wat nadrukkelijker recapituleren en concrete(re) adviezen geven mbt wat ik preventief zou kunnen doen om klachten te voorkomen/verminderen.

M derghazi

De omgang was erg professioneel en vriendelijk, dank daarvoor