Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

J.M. ten Broek

Goede ervaringen. Eenvoudig afspreken, vlotte afhandeling en vriendelijke behandeling.

Afspraak waarbij je later bij het doorlezen van alle papieren merkt dat je eigenlijk een kwartiertje eerder verwacht wordt vanwege de administratie, is minder handig. Beter kan de afspraak een... Afspraak waarbij je later bij het doorlezen van alle papieren merkt dat je eigenlijk een kwartiertje eerder verwacht wordt vanwege de administratie, is minder handig. Beter kan de afspraak een kwartier (of zo) eerder worden gemaakt.

J.M. de Haas Florijn

Oprecht erg prettig! Zowel de entree en de wachtkamer als het consult, welke ik als bijzonder ontspannen en verfrissend heb ervaren vergeleken met elders. Ik zal de HartKliniek absoluut aanraden.

Geen, ik ben erg blij met hoe alles ging.

Thilly van de Wouw van den Beek

Hartelijk ontvangst duidelijke uitleg over wat er gedaan wordt ook de uitleg over vervolg onderzoek duidelijk

Was goed zo

rob strick

Prima behandeling, naast de enigszins koel en afstandelijke arts qua uitleg over wat er zoal werd bekeken en onderzocht maar dit ter zijde.

wat meer info over wat er zoal gebeurt tijdens een behandeling cq onderzoek. De multiple choise antwoorden in deze enquête zijn wat vaag

Ann Seynhaeve

Comfortabel

Dit is een compliment om dit zo te houden want ik vond het bijzonder prettig dat er een handdoek over de borst werd gelegd.

Roose

Intake en onderzoek prima, minder tevreden over advies/uitleg behandeling.

jacq.artsvolkel@gmail.com

Hartelijk ontvangen en goed behandeld

nee

Jan van de Zwan

Zeer vertrouwend en prettige ervaring.

Momenteel geen aanvullingen.

P.Honing

Goede zorg
Duidelijke afspraken, goede ontvangst en tijd voor patiënt
Telefonische bereikbaarheid is wat moeilijker

Telefonische bereikbaarheid verbeteren

Thea van Horck

Ik ben erg snel geholpen op een prettige manier

ik heb niet op de site gekeken