Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Roos Zwart

Wat een verschil met een ziekenhuis. Het was een warm bad. Zowel de mevrouw achter de balie als de cardioloog waren allebei heel aardig en zagen me niet als nummer maar als mens. Je zag dat ze goed... Wat een verschil met een ziekenhuis. Het was een warm bad. Zowel de mevrouw achter de balie als de cardioloog waren allebei heel aardig en zagen me niet als nummer maar als mens. Je zag dat ze goed op elkaar ingespeeld waren en dat ze het goed met elkaar konden vinden. Ik hoefde niet te wachten en voelde me heel erg op mn gemak.
De cardioloog voelde goed aan hoe hij met me om kon gaan, welke geruststelling en uitleg ik nodig had. Ik had het idee dat hij heel deskundig was, gefascineerd door het hart. Alle onderzoeken worden goed achter elkaar gepland, ik kon gelijk een holter mee krijgen.

t was perfect

de Smit

Xxxxx Zeer prettig

Alles goed

Edward

Korte Wachttijd, zorgvuldige "inspectie" en uitstekende uitleg.

Van tevoren (per email) meedelen, dat de belastingtest per fiets wordt gedaan (wekt minder zorgen op dan een lopende band zonder uitknop).

jan Jansen

Gedegen onderzoek. Alleen weet ik nog niet wat de lekkende hartklep bij de aorta voor de toekomst consequenties heeft.

W.A Verhoeff / Allusion Zorg

Vriendelijke en behulpzaa, deskundig team, alles wordt goed uitgelegd en besproken. ook tijd om na te denken en op zaken terug te komen. luisteren en maken tijd voor je.

Bertie Maquoi-Habets

Professioneel,meelevend en kundig

Bewegwijzering

E. Bos

Ik voelde me serieus genomen en de behandeling was deskundig en professioneel.

Zo blijven en doorgaan.