Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Alma Bastiaansen

Prima ervaring. De behandeling én bejegening was eerste klas.

Niet té gevat willen zijn.

Koster

Professioneel duidelijk vriendelijk snel maar nemen genoeg tijd ook om vragen te stellen

Karin Rosch

Ervaring is heel goed. Wachttijd was zoals op de website aangegeven; alle onderzoeken werden achter elkaar gedaan en daarna meteen een gesprek over de uitkomsten en vervolg. Alle tijd genomen om eea... Ervaring is heel goed. Wachttijd was zoals op de website aangegeven; alle onderzoeken werden achter elkaar gedaan en daarna meteen een gesprek over de uitkomsten en vervolg. Alle tijd genomen om eea goed uit te leggen.

Janny S wildeboer

Heel goed

Adriaensen/Scholten

Zeer goed en fijn personeel.

NVT

Carlo van Nijnatten

Goed en netjes ontvangen

Gert Koren

De behandeling en de werkwijze heb ik als zeer positief ervaren.

geen enkele

Hans vd Broek

Fijne persoonlijke kliniek

V d wal

Prima i

Nvt

Johanneke Drissen- van Empel

Heb erg goede ervaring met de HartKliniek in Oisterwijk. Zeer vriendelijke assistente, stelt je meteen op je gemak. Korte wachttijden, bij eerste consult meteen enkele onderzoeken o.a. door de... Heb erg goede ervaring met de HartKliniek in Oisterwijk. Zeer vriendelijke assistente, stelt je meteen op je gemak. Korte wachttijden, bij eerste consult meteen enkele onderzoeken o.a. door de cardioloog zelf. Ook zeer vriendelijke man die alles rustig uitlegt, zowel tijdens het onderzoek als in het gesprek daarna. Er is tijd, vriendelijke aandacht voor je als patiënt en dat heb ik als zeer waardevol ervaren.