Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
9.6/10
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
9.6/10
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Anna Frissen

Fijne mooie rustige omgeving.
Fijne mooie rustige omgeving.
Persoonlijke aandacht! Cardioloog Pluijmen en Assistente zeer aardig, geduldig en bekwame mensen. Gaven me de tijd om voor het onderzoek rustig te worden. Ben er 4x geweest. Geen hectiek. Meteen de uitslag bespreken is ook een plus?
Ik raad het iedereen aan!

José vroomen

E.S.Driessen

Zeer prettig

Alles was prima zo

Judith Rutten

Het was een zeer aangename plek! Ben heel goed, zeer professioneel en patiënt vriendelijk geholpen! Ik W erd van begin tot eind goed ingelicht over alle betreffende onderzoeken en uitslagen. Zowel... Het was een zeer aangename plek! Ben heel goed, zeer professioneel en patiënt vriendelijk geholpen! Ik W erd van begin tot eind goed ingelicht over alle betreffende onderzoeken en uitslagen. Zowel assistente als Arts zijn zeer betrokken.

J. manders

Vriendelijk gastvrij

Niets

Han Hendriks

Doelmatig efficient en toch persoonlijk

Langere tijd om in te loggen

G.Kef

Prima,vriendelijk ontvangen en goede uitleg.

Bereikbaarheid/Parkeergelegenheid. Lastig met trappen mocht een patient in een rolstoel zitten.

J.A. (Joke) van Kleef

Weet ik niet

Els Hul Stevens

Mijn ervaring is heel goed met de Hartkliniek.