Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

anita huisman

Goede ervaring, ze nemen er de tijd voor en goede uitleg

niets

Ronoredjo

Ik vond het fijn dat ik de uitslagen van verschillende onderzoeken meteen krijg.
Ik heb het gevoel dat de dokter naar me luistert, hij gaf mij meer duidelijkheid en wil verdere onderzoek doen om te kijken wat er nog meer aan de hand is met mijn hart.
Ook het advies van de dokter, dat ik mijn hoge cholesterol door gebruik van supplementen lager kan krijgen, van harte aangenomen en hopelijk gaat mijn cholesterol eindelijk naar beneden.

Misschien is het goed om aan de nieuwe patiënten te vertellen dat bij de eerste afspraak onderzoek aan het hart kan worden gedaan

M Robben

Een erg fijne kliniek met gekwalificeerd en respectvol personeel. Zijn duidelijk. Houden zich aan jou tempo. Zijn zorgzaam. Vragen of je alles begrepen hebt. En je kunt er erg snel terecht.

Kan niks bedenken

Carine Peutz-Kootstra

Positief. Plezierig, respectvol, duidelijk.

Ga zo door.

Loesde Iong

Nvt

Saskia nijland

Heel prettig

Misschien wat meer praten/uitleg in onze taal en niet in medische taal

Mariette van der Veer

Uitstekende ervaring

Bewegwijzering voor patiënten die met openbaar vervoer komen. Is nu volstrekt onduidelijk hoe het gebouw te voet te bereiken is.

Wouter

Ze belden zelf voor een afspraak, alles ging heel soepel, heel goed geholpen.

geen idee, en dat is een groot compliment

Sophia van den bosch dupain

Alles goed

Alles was goed

Hartkliniek lelystad

Ben goed behandeld door vriendelijk personeel

Geen tips alles was goed