Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

B. Vreeling van Delden

5 erg goed

Bakker

Professioneel en goed geholpen.

nvt

Ketelaar

Goede ontvangst en goede behandeling

zou ik niet weten

NFM Roozenburg

Ik ben goed ontvangen; het onderzoek (echo) lijkt mij zorgvuldig gedaan

geen idee

Carmen Meex-Bergsteijn

De mensen die er werken, werken met hart en ziel. Sfeer is ontzettend fijn. Deskundigheid top.

Collignon

Goede ervaring; vriendelijk personeel achter de balie, aardige assistent, duidelijke en vriendelijke arts.

Het was prima. De cardioloog liep wat uit (ruim 3 kwartier), maar ik werd tijdens het aanmelden daar al van op de hoogte gebracht.

Marga

Prima!

Is prima,blijf alert

Leo van Kempen

100 % tevreden.

Monique de Vogt

Ik heb het bezoek als zeer fijn ervaren

Alles werd duidelijk uitgelegd

Jules Pieters

Professionele kliniek met uitstekende cardiologische zorg met aandacht voor de patient als eerste prioriteit