Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

M.C.E Marsi - Krop

Afspraak werd binnen een week geregeld.
Vriendelijke ontvangst.Na onderzoeken volgde meteen een gesprek met de cardioloog.
Het was een prettig en rustig gesprek, met goed advies over de...
Afspraak werd binnen een week geregeld.
Het was een prettig en rustig gesprek, met goed advies over de volgende stap waarbij mijn huisarts betrokken wordt.

geen verbeterpunten

J. Soejoko- Oosterveld

Prima, duidelijke uitleg en vriendelijk en alle tijd. Niet onnodig lang wachten.

Geen verbeterpunten het is prima

Siem

Geweldig, wat een positieve ervaring na jaren Radboud, veel deskundigheid vrouwen hart en alle geduld, luisterend oor en meedenken.

niks,

Korthals Altes-Bevers I.S. M

Heel goed te bereiken, prima geholpen en de dokter was heel duidelijk en nam alle tijd voor je. In een woord uitstekend.

Geen.

Monique

Snel terecht kunnen, cardioloog erg vriendelijk en stelt je op je gemak. Functielaborant/verpleegkundige zou iets meer uitleg mogen geven. Fijn dat onderzoeken zijn en erna gesprek met cardioloog,... Snel terecht kunnen, cardioloog erg vriendelijk en stelt je op je gemak. Functielaborant/verpleegkundige zou iets meer uitleg mogen geven. Fijn dat onderzoeken zijn en erna gesprek met cardioloog, dat je naar huis gaat met meteen antwoorden.

Wat betere uitleg wat onderzoeken inhouden doen als je daar bent.

baroud

Perfect geregeld

geen idea

Sinke

Super goede kliniek. Zeer aan te raden. En snel een afspraak!!

Misschien iets meer uitleg door de cardioloog. Nu moest ik ernaar vragen. Maar zeg ik alleen omdat ik iets in moet vullen. 😊

Rebel

Gooed en snel geholpen

Borrel bij het wachten altijd lekker

HGijzen

Het was geweldig maar ik ben niet anders gewend ze zijn behulpzaam en staan voor je klaar zowel het personeel als dr v Hie .Bedankt voor de goede zorgen Mevr H Gijzen

Blijf zo doorgaan het is geweldig

Aa teuben

Ben er goed behandeld