Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

V d wal

Prima i

Nvt

Johanneke Drissen- van Empel

Heb erg goede ervaring met de HartKliniek in Oisterwijk. Zeer vriendelijke assistente, stelt je meteen op je gemak. Korte wachttijden, bij eerste consult meteen enkele onderzoeken o.a. door de... Heb erg goede ervaring met de HartKliniek in Oisterwijk. Zeer vriendelijke assistente, stelt je meteen op je gemak. Korte wachttijden, bij eerste consult meteen enkele onderzoeken o.a. door de cardioloog zelf. Ook zeer vriendelijke man die alles rustig uitlegt, zowel tijdens het onderzoek als in het gesprek daarna. Er is tijd, vriendelijke aandacht voor je als patiënt en dat heb ik als zeer waardevol ervaren.

George Haarsma.

Zeer goed geholpen en geinformeerd.

Geen.

M.Kriege

Totaal niet kundig genoeg om diagnose te kunnen stellen. Ik blijk nu coronaire vaatdisfunctie te hebben, maar ging bij hartkliniek weg met geen bijzonderheden.

Opheffen.

Jacqueline van den Bos de Rouw

Rustige omgeving. Zowel de assistente als de cardioloog zijn sympathiek rustig en duidelijk communicerend

Geen verbeterpunten nodig

Jeanne van Bavel

Ik voelde me gehoord. En werd heel prettig behandeld.

Jansson

Buitengewoon goed, alle aandacht en heldere uitleg.

Hartkliniek Groningen

Groningen

Laat cardioloog ophouden met liegen

Mariette van der Veer

Geen wachttijden want ik kon binnen 2 weken terecht voor een eerste afspraak. Snel en efficiënt onderzoek. Goede communicatie met cardioloog.