Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

weet niet

T.C.M. Molenaar

Vakkundig en snel

momenteel geen verbeterpunten

Hoekstra

Zeer netjes ontvangen . Zowel de verpleegkundige als de Cardioloog waren vriendelijk en legde alles goed uit.

Cindy

Mirjam de Boone

Bart Sijm

Open hartig

Plafond, iets om naar te kijken.

Tineke Bos

Goede ontvangst en behandeling

J. Walrecht

Vreemd zo in corona tijd met maskers op, logisch maar jammer dat je alleen heen gaat. Fijn alle onderzoeken achter elkaar, maar wat de consequenties van de uitslag zijn? ik was overdonderd om vragen... Vreemd zo in corona tijd met maskers op, logisch maar jammer dat je alleen heen gaat. Fijn alle onderzoeken achter elkaar, maar wat de consequenties van de uitslag zijn? ik was overdonderd om vragen te stellen, maar schrijf deze nu op om te stellen als ik 15 05 weer heen mag.

Doorvragen of cliënt nog iets wil weten.

Wittens

Perfect

Ingrid schilder

Professioneel, vriendelijk en zorgvuldig.