Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Ammerlaan

Geen verbeterpunten

A groeliker keizer

Zeer vriendelijk en hulpvaardig

A.M.C. Oldenhof

Ik ben naar tevredenheid behandeld, met respect.

Geen verbeterpunten of tips.

Joost Mol

Prima!

Huub

(Bewerkt)

Zéér deskundig en uitermate klantvriendelijk

----

Gerrebrands

Graag taart de volgende keer 😁

Marianne mooijman-wiemans

Tot nu toe goed...

ik vind dat ik deze vragenlijst veel te vroeg krijg toegezonden...ben er pas 2 keer geweest en een en ander is nog niet afgerond...dus feitelijk is mijn review van weinig waarde en wil op een later... ik vind dat ik deze vragenlijst veel te vroeg krijg toegezonden...ben er pas 2 keer geweest en een en ander is nog niet afgerond...dus feitelijk is mijn review van weinig waarde en wil op een later tijdstip opnieuw mijn bevindingen geven.

B.I. van Gulik

Ik ben zeer tevreden hoe de medewerkers mij ontvangen hebben. Ook de cardioloog was fantastisch, voelde me erg op mijn gemak

Nvt

Zwiers. R

Ik heb het als zeer prettig ervaren. Meteen bij binnenkomst al de vriendelijkheid.. ook de dokters assistent die daarna diverse testen afnam gaf duidelijk aan wat ze ging doen en op een hele relaxte... Ik heb het als zeer prettig ervaren. Meteen bij binnenkomst al de vriendelijkheid.. ook de dokters assistent die daarna diverse testen afnam gaf duidelijk aan wat ze ging doen en op een hele relaxte manier. wat het gesprek met de cardioloog betreft. in het vorige ziekenhuis stond ik met 10 a 15 minuten al weer buiten.. Hier werd er echt te tijd voor mij genomen en kon ik al mijn vragen stellen.

emailadres om evt vergeten stukken naar toe te kunnen sturen. was namelijk zelf mijn dagboek vergeten en het leek er op dat ik daarvoor dan weer terug zou moeten naar Gouda om het op te halen. maar... emailadres om evt vergeten stukken naar toe te kunnen sturen. was namelijk zelf mijn dagboek vergeten en het leek er op dat ik daarvoor dan weer terug zou moeten naar Gouda om het op te halen. maar kreeg uiteindelijk wel een emailadres mee zodat ik het per mail toe kon sturen.