Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Twan Vulik

Prettige ontvangst, heldere uitleg van problematiek. Adequate behandelmethode.

Iets luxere kamer cardioloog mag wel.

S. Aydin

Zeer goed geholpen door de cardioloog

Carla Brink-Franssen

*****

Geen opzwepende herriemuziek in de wachtkamer

I. Bouter

Professionele en persoonlijke benadering

Misschien tijdsindicatie bij eerste consult

wouters

Ik ben super geholpen bij de Hartkliniek er werd echt tijd voor me genomen, en goed uitgelegd wat er aan de hand is.

vooral zo om blijven gaan met mensen je voelt je tenminste geen nummer maar echt gehoortd

Lamberiks

Prettig en deskundig

B de heij

Het was in de vakantie tijd dus ik denk minder vast personeel. In de kamer kon je de mensen die bij de balie werken goed verstaan en ook dat ze Turks met elkaar spraken. Dat vond ik niet... Het was in de vakantie tijd dus ik denk minder vast personeel. In de kamer kon je de mensen die bij de balie werken goed verstaan en ook dat ze Turks met elkaar spraken. Dat vond ik niet professioneel. Verder prima behandeling door de cardioloog.

Het is zeer gehorig waardoor je privacy gevoelige informatie kan ontvangen en gesprekken mee krijgt van de balie.

Bea Niesten

Over het algemeen prima.

- Terwijl ik lig komt arts binnen die ik nog niet heb ontmoet en ik weet van de assistente dat hij de echo zal maken. Zitten op t bedje met handdoek om mijn bovenlichaam zou 't kennismaken normaler... - Terwijl ik lig komt arts binnen die ik nog niet heb ontmoet en ik weet van de assistente dat hij de echo zal maken. Zitten op t bedje met handdoek om mijn bovenlichaam zou 't kennismaken normaler maken.
- Arts vraagt of ik zelf gewerkt heb. Ja ik was ook buitenshuis werkzaam tot mijn 64e. Vrouwen van mijn leeftijd werden vaak ontslagen als zij trouwden. Huisvrouw zijn vind ik bovendien ook een beroep.

E.Wijffels

Kan voor ontvangst, opvang , tijd investering ,aandacht en geruststelling Hartkliniek,assistente en Cardioloog slechts
mijn dank geven!

Nvt