Prima zo
Zeer prettig. Je komt hier niet zomaar. Goede uitleg en hele fijne mensen die hier werken. Je wordt echt op je gemak gesteld. Dr. Ahmed is een topper. Zij legt alles haarfijn uit (in Jip & Janneke...
Mijn ervaring was prima.
Heb ik niet
Na mis gelopen telefonisch consult is een wachttijd van een week te lang. Specialist kreeg ik niet aan de lijn. Ben zeer te spreken over de cardioloog. Zij is heel duidelijk in de communicatie en...
Kundige mensen zij nemen de tijd en korte wachtlijst
Fijne rustige kliniek waar alle tijd werd genomen voor mij, zowel tijdens vooronderzoek en door de arts .
Perfect geholpen, helder verhaal over mijn gezondheid en de dokter nam daar alle tijd voor.
Snel aan de beurt bij de Hartkliniek, maar ook snel weer doorverwezen na de onderzoeken naar een ziekenhuis en dan sta je alsnog voor een gigantische wachttijd.
Bij doorverwijzing naar een ziekenhuis moet je als patiënt gigantisch lang wachten, de hartkliniek is dan niet meer verantwoordelijk omdat je ben doorverwezen, maar in het ziekenhuis ben je nog door...