Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
9.6/10
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
9.6/10
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

John Versluijs

W.h.j.j.m. van Wouw

Na mijn ingesproken boodschap met het verzoek een afspraak t willen maken met een cardioloog werd ik na 50 minuten teruggebeld.Ik was aangenaam verrast!Mij werd gezegd dat een afspraak met een... Na mijn ingesproken boodschap met het verzoek een afspraak t willen maken met een cardioloog werd ik na 50 minuten teruggebeld.Ik was aangenaam verrast!Mij werd gezegd dat een afspraak met een cardioloog mogelijk was mits er een verwijzing van de huisarts ontvangen zou zijn .De afspraak zou dan na drie dagen plaats kunnen vinden.E.e.a. Is door mij via de huisarts binnen 30 minuten geregeld,waarna de afspraak bevestigd kon worden!Een hele opluchting voor mij!Chapeau!

Op dit moment geen!

Hofman Gjh

Vriendelijk ontvangst door Jou en Daniella. Verder goed geholpen door hun bij bezoek.

Xxx

E.Wijffels

Uitermate verrast zowel door ontvangst, rust en vriendelijkheid respect en duidelijke uitleg van de cardioloog.

eigenlijk geen

Hans Hompes

Eerste bezoek prima verlopen

Nog geen

Kevin W

Prima. Vriendelijk. iets aan de langere kant gewacht maar dat is wel te begrijpen als er iet sgebeurt.

Wist wel van cardioloog afspraak af / ECG. Echo cor had me verrast doordat dit niet eerst vermeld was. Misschien is dit wel te verwachten als we wordt doorverwezen.

Veugen

Goede ontvangst, snelle behandeling

Niets

Jose slaats

Zeer prettig, wordt echt uitgebreid de tijd genonen

H. Knubben

Positief, duidelijke en uitgebreide uitleg, geen tijdsdruk althans tijd genoeg om alle vragen te kunnen stellen.

Na 1 bezoek nog niet bekend

g.nelissen

Geweldig personeel, zeer persoonlijke aanpak