Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Levinas noordeinde 97

Ik heb het als heel veilig en heel zorgvol ervaren zelfs als gezellig ervaren

Op dit moment heb ik geen tips of verbeterpunten

T de boer

Heel goed goede uitleg en echt warm en liefdevol echt veel dank

Ed van der Kraats

Het onderzoek met verschillende onderdelen verliep heel goed met voldoende tijd om mijn vragen te beantwoorden. De uitleg van de cardioloog was heel duidelijk, voldoende tijd en heeft mij gerust... Het onderzoek met verschillende onderdelen verliep heel goed met voldoende tijd om mijn vragen te beantwoorden. De uitleg van de cardioloog was heel duidelijk, voldoende tijd en heeft mij gerust gesteld.

Duidelijke uitleg wat er onderzocht gaat worden en hoe

Jannie van der Weide

Binnen paar dagen een afspraak. Was super, lieve mensen en direct uitslag.

Prima zo.

Karel van der Meer

Ik werd keurig geholpen aan de receptie,en werd op de afgesproken tijd behandeld.

Laseur

Buitengewoon plezierig en deskundig

Goed zoals het is.

Ian Blom

Deskundig

Mogelijkheid om in portaal zelf gegevens in te voeren.

Miranda Hol

Fijne ontvangt, meteen geholpen. Alles werd uitgelegd, goed naar je geluisterd en de tijd voor je genomen.

HD van Gameren

niets

Louis Blommestein

Met respect bejegend door uiterst deskundig en professioneel personeel