Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Nelly Goossens

Correcte en vriendelijke behandeling

Door gebrek aan ervaringen kan ik nog niet uw kliniek aanbevelen.

Guus Calis

Professioneel

M verhoof

Heel goed! Vriendelijk, professioneel en duidelijk. Persoonlijke aandacht.

martien van der tas

Goed,
vriendelijk, deskundig en een luisterend oor.

niet echt nodig

Alma Kamphuis

Professioneel en vriendelijk

Niet verwacht dat ik aan het infuus moest

Ra groos van der want

Fantastisch geholpen heerlijk rustig dus alle tijd voor patiënt

Geen idee nog.

Barbara Hosper-Doop

Goede ontvangst en uitleg vooraf door aardige assistenten. Ik kon er snel terecht. Fijn dat de cardioloog nog tegens kon achterhalen over mijn ablatie van 21 jaar geleden! Verder geruststellende... Goede ontvangst en uitleg vooraf door aardige assistenten. Ik kon er snel terecht. Fijn dat de cardioloog nog tegens kon achterhalen over mijn ablatie van 21 jaar geleden! Verder geruststellende diagnose.
Ben benieuwd naar het verslag. Zag het nog niet staan bij mijn gegevens/clientportaal.

Graag verslag van bezoek 12-08-22

Eveline Klaarenbeek

Mooi kliniek met kundige en vriendelijke mensen

vd Akker

Ik heb een prima behandeling gehad. De dsoktersassistentes waren heel vriendelijk. Ook na de behandeling heb ik prima verzorging gehad. De dames waren heel vriendelijk

Voor het onderzoek wel maar niet toen de afspraak gemaakt moest worden.

M.F Put Eerkes

Heel goede ervaring. Het personeel is erg vriendelijk en professioneel.

Zijn er niet