Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

M.F Put Eerkes

Heel goede ervaring. Het personeel is erg vriendelijk en professioneel.

Zijn er niet

E. Gunneweg

Zeer professioneel , als de weg in het gebouw is gevonden

Niets bijzonders

RWW Jager

Professioneel, vriendelijk, gastvrij en deskundig

Geen directe verbeterpunten.

Avellaneda

Ik voelde me heel rustig op het kliniek en de uitleg over de behandeling was heel duidelijk.

Ik vond het bezoek aan het kliniek heel goed in het algemeen

Gos

Prettig en duidelijk contact, efficiente werkwijze die overigens totaal niet gehaast overkomt.

Annette

Fijn en snel geholpen

Misschien naïef maar ik had niet gelijk onderzoek verwacht, maar eerst een gesprek. Gelijk onderzoek was wel zo fijn , scheelt weer tijd.

Mw. E.L. Brinckman-Verharen

Heel prettig. Heerlijk ook de rust in de kliniek. Geen stress Geen muziek uit het plafond. Zeer open gesprek met Dr. Haitsma. Fijne arts. Iedereen stelt je helemaal op je gemak.

Geen idee. Ik kwam voor een second opinion of zoals dr. Haitsma zei: deling. Goed Nederlands woord. Prima gegaan.

J de Haan

Wat een verademing in vergelijking met een ziekenhuis. Nemen alle tijd voor je en zeer korte wachttijden en zeer kundig en vriendelijke personeel

Sylvia Eilering

Heel goed

Misschien wat privacy voor aan en uitkleden

Hetty Scholte- van der Weijde

Zeer positief en prettig ervaren

Ga zo door!