Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

D. van der Pouw

Goed ontvangen. Voelde mij geen nummertje (zoals bij de huisarts vaak wel). Ik was op tijd, maar de arts ook. Zoals het hoort. Verder goede uitleg over het proces en de uitkomst.

Het was niet helemaal duidelijk wat voor controle of testen ik zou krijgen nav het hartfilmpje. Dat werd pas ter plekke duidelijk.

Groot Landeweer

Prima behandeling. Belangrijkste is dat de arts de tijd heeft genomen om alles uit te leggen.

Adviseer wat je aan moet en evt mee moet nemen voor de fiets test

Johan de Lange

Perfect georganiseerd en fantastische begeleiding en verzorging.

Dat is een probleem want ik zou het niet weten.

Wies Bakker

Super goed geholpen fijne arts

Nee ga zo doo6

Weijers

Kundig, helder, betrokken en superaardig.

L.t.bakker

Een woord geweldig dokter die het super uit lecht in gewoon begrijpelijke worden de assistente top.

Niks ga zo door

Burgers

Als een warm bad

Het duurt redelijk lang om telefonisch iemand te pakken te krijgen. Dat zou het enige punt van verbetering zijn voor mij.

Lucet

Prettig en deskundig.

Ach, meer iets wat mij altijd verbaasd. Als je gedurende een onderzoek een prettig gesprek hebt, de zelfde zorgverlener je een week later niet meer lijkt te herkennen.

van der Woude

NVT

Kg Salome

Het was mijn eerste keer en prima