Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Cynthia Winkels

Tevreden . En er werd goed geluisterd, goed uitgelegd .

?

J.C. op 't Hof

Prima. Snelle service.

Er werd mij nu door de baliemedewerkster verteld dat er 4 gratis parkeerplaatsen voor de deur zijn speciaal voor de hartkliniek.
Was mij bij de eerste twee bezoeken in 2021 niet verteld en...
Was mij bij de eerste twee bezoeken in 2021 niet verteld en kostte mij toen dus met rondrijden en zoeken tijd en geld.

A.J. va. Suilen

Prima 👌

Johnny

Zeer goed

Anja Huigen

Stond in de mail 20 minuten eerder aanwezig ivm formulieren. Maar kreeg te horen dat dat helemaal niet hoeft en door personeelstekort ook nog een 20 minuten uitloop. Oftewel 40 minuten weg. Ik moet... Stond in de mail 20 minuten eerder aanwezig ivm formulieren. Maar kreeg te horen dat dat helemaal niet hoeft en door personeelstekort ook nog een 20 minuten uitloop. Oftewel 40 minuten weg. Ik moet ook gewoon werken dus zonde. Verpleegkunde zelf heel aardig en vriendelijk

Arts zelf neutraal, had niet het idee dat dit z'n droombaan is. Controle prima. Kreeg het afvies om een suplement uit duitsland te bestellen. Best vaag.

Jammer dat ik zelf m'n bloeddruk moest navragen, die bleek 175 over 100 te zijn. Das veels te hoog en dan verwacht ik zeker bij een hartkliniek een proactieve houding!!

Parkeren mwoh.

Als er uitloop is, vermeld dat dan in de mail of bel ff. Daarnaast die bloeddruk, das gewoon echt niet goed.

AJ van Minnen

Heel positief, persoonlijke ontvangst en begeleiding

Minder afstandelijke arts

Rieswijk

De ervaring bij de HartKliniek was zeer positief. Er wordt echt de tijd voor je genomen en er wordt echt naar je geluisterd. 1 klein ding ter verbetering: de afspraak voor ons liep erg uit, het was... De ervaring bij de HartKliniek was zeer positief. Er wordt echt de tijd voor je genomen en er wordt echt naar je geluisterd. 1 klein ding ter verbetering: de afspraak voor ons liep erg uit, het was fijn als dit bij binnenkomst was gecommuniceerd aangezien we ruim 30/40 minuten hebben moeten wachten.

Uitloop tijd beter aangeven

Wezenberg

Consult met cardioloog was niet prettig, voelde me niet serieus genomen en er zijn meerdere punten niet meegenomen in het consult. Ook niet na benoemen daarvan.

Zie hierboven