Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Bob Spanjaard

Goed en ter zake

Moeilijk te vinden na twee bezoeken

Serena Maail

Erg prettig

Diana M. van Engelen

Vriendelijke ontvangst en goede behandeling en ik kon heel snel terecht, ik moet volgende week nog voor verder onderzoek.

Zou niets op kunnen noemen

Femmie

Mijn ervaring met de Hartkliniek was zeer positief ! Er wordt alle tijd genomen voor uitgebreid onderzoek en goed naar je geluisterd. Veel prettiger dan in het ziekenhuis. Ik zou de Hartkliniek... Mijn ervaring met de Hartkliniek was zeer positief ! Er wordt alle tijd genomen voor uitgebreid onderzoek en goed naar je geluisterd. Veel prettiger dan in het ziekenhuis. Ik zou de Hartkliniek zeker aanbevelen

Geen !

Ron Schets

Telefonische bereikbaarheid (in lunchtijd) is naar mijn idee enige punt van verbetering.

Maggie

Zeer positief

Geen idee

willemsen

Heel erg prettig en geeft meer duidelijkheid dan ik kreeg in het Franciscusziekenhuis.

zou het niet weten

Shell

Uitstekend

clientportaal

Hilda

Mooi gebouw, gezellig ingericht, koffie en/of thee staat klaar net zoals een groot dienblad met fruit!
Fijne muziek op de achtergrond en bladen km te lezen. Vriendelijke doktersassistente, uitleg over de onderzoeken was duidelijk en de cardioloog een vriendelijke dame met goede uitleg. Fijn dat er zo de tijd voor me werd genomen! Geen gehaast, maar heel erg ontspannen!

Zie het eerste stuk wat ik heb geschreven.

T.Reekers

het computersysteem verbeteren... dat werkte niet toen ik er was