Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

fleuren

Bij dat jullie er zijn,fijne behandeling ,vriendelijk medewerkers.

goed zo zo doorgaan.

Cilissen

Heel goed

J.van der Starre

Ik ken dr.Liu vanuit het Haga ziekenhuis en op eigen initiatief om verwijzing via HA verzocht naar de hartkliniek.. Fijn een cardioloog te hebben die met mij mee denkt! Tav folder stress echo mis ik... Ik ken dr.Liu vanuit het Haga ziekenhuis en op eigen initiatief om verwijzing via HA verzocht naar de hartkliniek.. Fijn een cardioloog te hebben die met mij mee denkt! Tav folder stress echo mis ik belangrijke informatie: dat ik de metoprolol tbv het onderzoek moet afbouwen. Het is dat ik zelf om informatie vroeg over evt. AF aanval en wat te doen tijdens de 48 uur stop voorafgaand anders was ik in één keer gestopt! Ook zou ik die dag gebeld worden mbt mijn vraag beloofde de afd.manager, hele dag zitten wachten en werd niet gebeld. Ook staat er niet in de folder of ik na het onderzoek terug naar huis mag f fietsen, ik heb namelijk geen auto en kom alleen. Betreft hartkliniek Rijswijk.

Zie mijn verhaal

N A Sepers

Gewoon goed zoals het hoort

Niets gewoon zoals het hoort

Cynthia Winkels

Tevreden . En er werd goed geluisterd, goed uitgelegd .

?

J.C. op 't Hof

Prima. Snelle service.

Er werd mij nu door de baliemedewerkster verteld dat er 4 gratis parkeerplaatsen voor de deur zijn speciaal voor de hartkliniek.
Was mij bij de eerste twee bezoeken in 2021 niet verteld en...
Was mij bij de eerste twee bezoeken in 2021 niet verteld en kostte mij toen dus met rondrijden en zoeken tijd en geld.

A.J. va. Suilen

Positief en deskundig

Geen verbeterpunt

Klaas Wierenga

Prima ontvangst en behandeling. *****

Persoonlijke site goed optimaliseren en bijhuoden.

Enide

Uiterst plezierig en professioneel.

nvt

Hans Kooijenga