Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

riny

Josephine Korthout

Heel prettig, alleen heb ik voor mijn gevoel geen afscheid genomen van de cardioloog, deze was al bij een andere client, toen ik vertrok

Huisarts had mij niet verteld dat ik naar de hartkliniek zou gaan, ik ging ervan uit dat ik door het ziekenhuis benaderd zou worden

Anja Muilwijk

Mijn ervaring met de Hartkliniek is zeer positief. Vriendelijke medewerkers, kundige artsen die uitgebreid de tijd nemen. Positief dat onderzoeken en gesprek van de arts in 1 afspraak plaatsvinden.

Op dit moment geen tips of verbeterpunten

N van Vuren Pronker

Ik ben daar heel hartelijk ontvangen. Na even te wachten werd ik meegenomen voor een stress test. Werd daar heel erg lief behandeld. Alles werd goed uitgelegd. Na afloop nog 2 uur op de stoel met... Ik ben daar heel hartelijk ontvangen. Na even te wachten werd ik meegenomen voor een stress test. Werd daar heel erg lief behandeld. Alles werd goed uitgelegd. Na afloop nog 2 uur op de stoel met een dekentje op mijn benen. Kreeg heerlijke koffie. Af en toe kwam er iemand kijken of het goed ging. Halverwege kwam mijn zoon binnen en heeft naast mij gezeten en kon nog wat werken.

Met mijn ervaring zou ik geen verbetering weten.

Evelien Hazeleger

Super vriendelijk geholpen en gerustgesteld.
Hoe spannend het ook is alles gaat in alle rust word allemaal goed uitgelegd ...
Voor mij een goede ervaring

voor mij was het duidelijk

Milad

Kreeg de indruk alsof de arts mij totaal niet serieus nam terwijl ik zit met de klachten.

Ook al denkt dat de arts niks is, verwacht ik dat zij mij serieus neemt.

Sannie Borchers

Als zeer prettig ervaren en elke handeling/resultaat is duidelijk uitgelegd.

piet driest

Bij aankomst was het eerste wat ik zag een overstromende asbak met peuken voor de deur en vervolgens in de wachtkamer een tijdschrift voor auto's. Een manier om aanwas nieuwe klanten te verzekeren?

peuken weghalen, sporttijdschriften, betere route beschrijving voor fietsers

Geurts

Goed en snel geholpen

Ellen Joyce Rameckers-Portier

In één woord fantastisch!
Ik voelde mij gehoord en gezien.

Ik ben helemaal tevreden.