Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Evet Beumer

Persoonlijke benadering door medewerkers met daar op volgend een prettig gesprek met de cardioloog die alle tijd nam om de onderzoeken toe te lichten en de klachten te inventariseren

Germa Verdonk

Heel prettig en relaxt ontvangen

Ik zou het niet weten

M

Heel rustige omgeving, veel aandacht voor de patient
Geen tijdslimiet tijdens behandeling en uitleg

Jos Arts

Prima!

Zeer Slechte telefonische bereikbaarheid

Blijleven

Super fijn. Alleen als je belt dan sta je in de wacht en ben je bv de 3de en dan duurt het te lang en wordt je doorgeschakeld en sta je ineens 7de. Dat is wel heel vervelend

misschien bereikbaar iets verbeteren

GJ Prins

De ontvangst is heel correct en de behandeling zeer professioneel
De ontvangst is heel correct en de behandeling zeer professioneel
Enig min punt vond ik bij verwijzing voor bloed prikken dat mijn BSN nr op de brief stond wat bij verlies of kwijtraken ernstig gevolgen zou kunnen leiden

Geen BSN nr op de verwijs brieven te zetten

Duyghuisen

Zeer prettig, geen lange wachttijden, gratis parkeren, onderzoek en meteen een uitslag, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg van de arts.

Vooral mee doorgaan.

Prima behandeld en gesprek gehad.

A. Verstegen

Persoonlijke aandacht+ van de receptie tot de onderzoekers tot de arts

nvt

Leo Wandel

Zeer vriendelijk ontvangst. Onderzoek testen zorgvuldig en kundig verricht met alle aandacht voor client.