Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

K. Verhagen

Met 1 woord te zeggen, fantastisch

Ga zo door

A Bildirici

Heel vriendelijke arts

Ga gewoon zo door

Teunis- van der Linde

De doktersass./ verpleegkundige op locatie zijn fantastisch, zeer vriendelijk, snel en begripvol. Ik ben vanaf het eerste telefonische contact, de afspraak, heel prettig te woord gestaan.
Mijn huidige cardioloog heeft mij heel fijn en goed geholpen. Aardige begripvolle en vooral zeer vriendelijke man.

Of ik iemand zal verwijzen naar uw organisatie hangt wel af van de cardioloog. Mijn eerdere ervaring was heel negatief en ik zou zeker niet terug gegaan zijn. Ik wilde naar en andere cardioloog, de... Of ik iemand zal verwijzen naar uw organisatie hangt wel af van de cardioloog. Mijn eerdere ervaring was heel negatief en ik zou zeker niet terug gegaan zijn. Ik wilde naar en andere cardioloog, de vrouw die voor mij de afspraak maakte heeft daarin een hele goede rol gespeeld en voor mij de keus gemaakt welke cardioloog het beste bij mijn verhaal paste en dat is goed uitgepakt. Veel dank daarvoor

J Ooms

Perfect, geweldige service en aandacht voor mijn probleem. Heel snel geen wachttijd. Dat is fantastisch.

Weet ik niet.

A. van Eden

Geholpen door cardioloog Laura Boudestein en haar assistente. Ruim tijd genomen waardoor alle onderzoeken achter elkaar gedaan konden worden. Zeer rustgevend en heeft veel spanning weggenomen. Ik... Geholpen door cardioloog Laura Boudestein en haar assistente. Ruim tijd genomen waardoor alle onderzoeken achter elkaar gedaan konden worden. Zeer rustgevend en heeft veel spanning weggenomen. Ik ging met een gerust hart de deur uit. Een zeer tevreden patiënte.
Ook bij binnenkomst vriendelijke assistentes en hartelijk welkom met koffie of thee.

Nico de vries

Ik kan me herinneren, dat u telefonisch moeilijk bereikbaar was.
Ik kan me herinneren, dat u telefonisch moeilijk bereikbaar was.
Vijf jaar geleden heb ik ook een fietsproef mogen doen ( in ziekenhuis ), Ik had gevoel dat ik daar wat forser door moest fietsen. Bij Hartkliniek leek het meer begrensd ( geringere inspanning ).
De - goede - uitslag moest in 'lospeuteren' van arts ( anders had ik het van huisarts moeten vernemen.

Rina

Fantastische kliniek, geweldig personeel en fijne behandeling

Gewoon zo doorgaan. Het is bij jullie gewoon TOP.

J.knijpinga-dekkers

Vriendelijk

Ik zou inderdaad graag tips krijgen hoe om te gaan met mijn klachten

Vos

Zorgvuldig, vriendelijk, betrouwbaar, geduldig, deskundig

Liever geen luide radio tijdens wachten na het onderzoek De bluetoothbox stond zo hard dat ik mijn oortjes op max moest zetten om mijn luisterboek te horen.

M. Runderkamp

We werden heel vriendelijk en goed ontvangen. de assistente en arts waren informatief, aardig, geduldig en zeer vriendelijk. de Cardioloog was zeer attent en belangstellend. Het was gewoon helemaal... We werden heel vriendelijk en goed ontvangen. de assistente en arts waren informatief, aardig, geduldig en zeer vriendelijk. de Cardioloog was zeer attent en belangstellend. Het was gewoon helemaal top.