Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Gorissen

Vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg.

Nvt

Ik werd heel vriendelijk ontvangen. De assistente en later de cardioloog waren heel duidelijk met het uitleggen. Ik kon alles vragen.

Zou ik niet weten.

Petri Koning

Prettig, goede persoonlijke aandacht

Ik wist van te voren niet welke onderzoeken er gedaan zouden worden.

Singodikromo

Positief

Geen tips

Cynthia Winkels

Vriendelijk en goed ontvangen

Nee hoor . Zeer tevreden

Andrea

Prima verzorgd, liep allemaal erg soepel

n.v.t.

Mangroe

Ik ben goed en snel geholpen. Ik raad een ieder met hart klachten hier langs te gaan.

Niet van toepassing

C.M.E. van Vuuren

mieke

Ongelooflijk snel en accuraat

nvt

T.E.Velding-Broese

Afspraak gemaakt na ziekenhuisopname in Fuerteventura en Las Palmas (Gran Canaria). Op 30 mei afspraak voor 8 juni gemaakt.
Bij aankomst vriendelijk ontvangen en gelijk geholpen. Na onderzoek...
Bij aankomst vriendelijk ontvangen en gelijk geholpen. Na onderzoek duidelijke medische informatie en gelegenheid tot het stellen van vragen. Verloop komende afspraken ook helder. Via patientenportaal informatie beschikbaar en via mail kliniek goed bereikbaar.

Telefonische bereikbaarheid voor eerste afspraak.
Ik had geluk dat ik er vrij snel doorkwam.