Zoals altijd, prima
niet anoniem bellen! Anonieme telefoontjes worden op mijn telefoon automatisch naar de voicemail geleid, en als je dan voicemail niet inspreekt, dan kan ik niet terug reageren.
Communicatie met receptie en arts verloopt helder.
Bereikbaarheid voor doven en slechthorenden beter transparanter realiseren, zowel via de website als via persoonlijke contacten.
Via de huisarts heb ik een afspraak gemaakt in de Hartkliniek. Door mijn echtgenote was ik bekend met de kliniek. Er zijn onderzoeken gedaan die hebben aangetoond dat er medicatie nodig was en voor...
Was goed
Niets
Poliklinisch onderzoek omtrent hartritmestoornis, vaststelling van onderliggende oorzaken, voorschrift van medicatie, doorverwijzing voor een uitgebreidere cardiologie in het MUMC. En ook de nazorg...
Goed ontvangen. De behandeling was zeer goed.
De hartkliniek is telefonisch niet te bereiken !!
Positief, korte lijnen, prettige medewerkers
Telefonische contacten zijn goed.
Wat ik wel nadeling vind is dat het telefonische contact met een vestiging steeds via het hoofdkantoor moet verlopen.
Heel goed
parkeer gelegenheid
Prima hoor al de tijd hadden de medewerkers
weet niet