Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

L.M. Verduin-de Greef

Prettige, rustige omgeving met duidelijke, directe aandacht en zorgzaamheid voor de persoon die een onderzoek moet ondergaan met alle ruimte voor het stellen van vragen.
Zelfs een lunch, toen...
Zelfs een lunch, toen ik rond lunchtijd nog in de kliniek moest wachten na een onderzoek.

Het inloggen bij mijn portaal loopt niet altijd soepel en moet meestal herhaald worden.

Judith ter Horst Stienen

Fijne vriendelijke ontvangst

De inspanningstest bleef achterwege daar was ik niet vanuit gegaan . Ik mistte informatie over wat te doen bij vragen en/of directe hart klachten. Na een e-mail van mij werd ik de volgende dag... De inspanningstest bleef achterwege daar was ik niet vanuit gegaan . Ik mistte informatie over wat te doen bij vragen en/of directe hart klachten. Na een e-mail van mij werd ik de volgende dag direct terug gebeld en kreeg ik antwoord op mijn vragen heel fijn. Pluim voor u

Danielle

Zeer goed

K. Vanenburg

Vriendelijke en warme ontvangst. Duidelijke en heldere uitleg.

N.V.T.

Cliente Hartkliniek Rotterdam

Vriendelijk, meelevend, snel, duidelijk

ja vul in dit formulier in niet van toepassing als optie, nu moet ik antwoorden invullen die niet kloppen

Michel Kaspers

Duidelijke uitleg gehad

Evelyn Stoop

Als heel prettig ervaren! Rust, geen gehaast. vriendelijk geholpen door de dames aan de balie. Afspraak liep niet uit , werd keurig op tijd geholpen.
Arts nam alle tijd en heeft alles goed...
Arts nam alle tijd en heeft alles goed uitgelegd.

Liesbeth Couvreur

Een geweldige kliniek. Ik heb mij echt gezien gevoelt . Zeer uitgebreid door een geweldige cardioloog onderzocht . Was eerder al in een ziekenhuis voor mijn hart maar dat onderzoek was niet zo... Een geweldige kliniek. Ik heb mij echt gezien gevoelt . Zeer uitgebreid door een geweldige cardioloog onderzocht . Was eerder al in een ziekenhuis voor mijn hart maar dat onderzoek was niet zo uitgebreid als deze hartkliniek voor vrouwen. De ontvangst bij de receptie is al een welkom. Zeker een aanrader .
Met een 💖 groet, Liesbeth Couvreur.

Geen , ik ben overduidelijk zeer blij en tevreden met deze kliniek

M de Bois

Heel vriendelijk en een gezellige wachteruimte.

Ben er voor de eerste keer geweest dus kan hier nig niets mee.

H van Reenen

Hele goeie kliniek maar afspraak maken of wijzigen hopeloos heb 1.5 uur in de wacht gestaan met 5 wachtende voor me. Moest vandaag weer bellen 5 wachtende voor me heb maar opgehangen

Kortere wachttijden telefoon