Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

W.M. Lammertink

Gastvrij, vriendelijk en deskundig.

Geen opmerkingen.

ZuidOost

Ben zeer tevreden over de behandeling v de lieve dames en ook blij met dr Gabeler, hij heeft in ieder geval met mij gesproken over de kappa en lambda, de andere specialisten interne keken alleen... Ben zeer tevreden over de behandeling v de lieve dames en ook blij met dr Gabeler, hij heeft in ieder geval met mij gesproken over de kappa en lambda, de andere specialisten interne keken alleen naar de uitslag en die was nog binnen de grenswaarden en dat zegt niets over wat ze kunnen veranderen in div organen en dat stoorde mij wel en baarde mij ook zorgen.

Hebbik niet

Jeanne Lammertink

Uiterst vriendelijk en adequaat door de dame aan de receptie ontvangen, goede uitleg gegeven.
Over de cardioloog alleen maar lof. Zeer vriendelijk, toegankelijk en open, duidelijk in haar uitleg, geen wollige verhalen maar to-the-point. Had meteen alle vertrouwen in haar.

Tienstra

nvt

Leo van der Velde

Ik heb goede ervaringen. Een snelle afspraak en een prima ontvangst en keuring.

Geen tips

Sila Doebri

Zeer tevreden

N.V.T.

C. Gul

Graag aangeven vooraf wat de patient moet voorbereiden oa voorbeeld borstharen scheren

Molsberger

P. Kloosterman/Blue Sky BV

Verwachting was hoopvol na een eerdere keer. Ditmaal negatief.

Fietsproef gestart vanuit vollast. Geen opwarmtijd en assistente die volop in gesprek bleef waardoor ademnood ontstond. Dit heeft bijgedragen aan een slechte uitslag. Cardioloog hooguit twee minuten... Fietsproef gestart vanuit vollast. Geen opwarmtijd en assistente die volop in gesprek bleef waardoor ademnood ontstond. Dit heeft bijgedragen aan een slechte uitslag. Cardioloog hooguit twee minuten is geweest en waar verder geen contact meer mee is geweest. Moest zelf nabellen voor een rapport. Datum test was 19 april en eindelijk op 3 mei kwam het rapport per post binnen.

Andrea Helene Christ

Ieder geval zijn jullie beter dan het flevoziekenhuis. Bij het hartkliniek wordt alles achter elkaar gedaan.
En het personeel is vriendelijk.
Dat is zeer een pluspunt.

Nee.