Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

TH

Prima ervaring, alle tijd en aandacht. Goed naar je geluisterd

Vervolgonderzoek beperkt

Timmer

Zeer goede ervaring. Onlangs geweest. Hartelijke ontvangst en cardiologe. Ik ben geweest in Hoogeveen. Al eerdere ervaring gehad met hartkliniek in Almere en Lelystad. Ook deze vestigingen zijn... Zeer goede ervaring. Onlangs geweest. Hartelijke ontvangst en cardiologe. Ik ben geweest in Hoogeveen. Al eerdere ervaring gehad met hartkliniek in Almere en Lelystad. Ook deze vestigingen zijn zeker aan te bevelen

Regina van den Berg- van Rooyen

In alle rust en volle aandacht heb ik mijn bezoek ervaren.

die heb ik niet

A.C. van der Heijden-Muller

Prima locatie voor mij. Prima behandeling

G.Radius

Efficiënt vriendelijke en mijn eerste indruk is grondige en zorgvuldige aanpak.
Wel lijkt het druk te zijn ,we werden nogal gestoord,vond ik begrijpelijk maar wel vervelend.

Zorgen dat je niet gestoord wordt tijdens het consult met de dokter

Irene Slot

Alleen mijn naam werd gevraagd geen geboortedatum controle tot ik al op de behandel bank lag.

Ineke

Heel erg prettig

Communicatie vanuit cardioloog was in eerste instantie wat vaag.

Johan Neefjes

Uitstekende deskundige behandeling

iets minder gehorig gebouw

C.J,M,Peerdeman

Goed geholpen. Snel en vriendelijk.

Was perfect

Wil van der Wegen