Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Rohiet Seosahai

Heel goed

Timmerman

Heel vriendelijk. Geruststellend

Hans Renes

Route bij binnenkomst in het gebouw duidelijker aangeven.
Zoals kliniek 1e etage, trap ,lift.

Loura Klinkhamer

Snelle afspraak kunnen maken. Aardige en rustige onvangst . Fijn om gelijk na het onderzoek een gesprek met de cardioloog te hebben.Ik vind als er iets onverwachts gebeurd en men komt in een... Snelle afspraak kunnen maken. Aardige en rustige onvangst . Fijn om gelijk na het onderzoek een gesprek met de cardioloog te hebben.Ik vind als er iets onverwachts gebeurd en men komt in een ziekenhuis terecht dat de dienstdoende cardioloog daar niet in de gegevens kan ( dat werd mij gezegd door de cardioloog van de Isala kliniek toen ik daar op vrijdag avond werd heen gebracht. Dit gaf mij een onveilig gevoel. Nu blijkt dat er wel een noodnr
is en dat is toch handig om te weten!

Zelf gegevens mee krijgen in geval van nood.

S.Enthoven -Alberto

Goed ontvangen en voel me gehoord.

onduidelijkheid over het cliëntportaal

Marleen

Snel en vriendelijk geholpen

Advies over vermindering klachten

Lammy te Riele-Kuik

Vriendelijke ontvangst, lekkere koffie.
aardige dame !!

Schilderijen hier en daar tikkie overdadig.........

F.Avan den Berg

Geen idee

Femke Wapstra-Zwikker

Super vriendelijke benadering en heel persoonlijk. Als patiënt voelde ik mij serieus genomen en behandeld op de manier zoals het hoort; met zorg en respect! De arts doet zelf het onderzoek en direct... Super vriendelijke benadering en heel persoonlijk. Als patiënt voelde ik mij serieus genomen en behandeld op de manier zoals het hoort; met zorg en respect! De arts doet zelf het onderzoek en direct daarna krijg je ook de uitslag dit was ook erg prettig. Top gedaan, hier werken hele fijne mensen dus ga zo door!

Het muntje voor het uitrijden zodat de slagboom omhoog gaat zou handiger kunnen zodat je niet uit de auto hoeft te stappen om het muntje erin te doen

Dursun Karatas

Professionele cardioloog en medewerkers

Zijn erg goed geholpen en duidelijke communicatie