Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

C van der matten

Prettig , veel aandacht voor de patiënten.

Gewoon zo doorgaan.

Jacob bijl

Uitstekend

Artsen mogen niet ouder worden

A.E.van noortd de vries.

Ik ben zeer goed en netjes geholpen.

ik zou het niet weten want ik ben er voor het eerste keer geweest.

Ronald Breugelmans

Behandeling met aandacht en goede uitleg.

Heb geen opmerkingen.

M

Vriendelijke ontvangst, ontspannen bezoek, empathisch personeel

Nvt

Uitstekend

Ik vond alles prima

Wauben

Positief, zoals altijd.

Ik zeg niet snel of iets slecht gaat of dat ik het benauwd heb. Misschien wat nadrukkelijker vragen ipv te vermelden dat er geen klachten zijn bij het onderzoek.

nvt

Goedemorgen dames, mijn ervaring met HartKliniek is zeer positief. ik werd hartelijk welkom geheten door Celine. En direct was ik aan de beurt voor het onderzoek.

Weet u of ik in aanmerking kom voor een onderzoek voor een aantal dagen met de holterfoon? En een onderzoek van het lipide spectrum zou ik prijs stellen.