Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

MM Hoos- Doedel

Heel goed

geen tips

van der Es

Prima!!

telefonische bereikbaarheid

Maurice Willems

Vriendelijk, professioneel, geduldig

Her is niet gebruikelijk maar ik zou best een samenvatting op papier of mail willen ontvangen van het consult. Er wordt veel verteld en het is best beladen, dus veel blijft er helaas niet hangen.

Piet Klein

Op aanraden van mijn buren ben ik overgestapt van het Flevoziekenhuis naar de hartkliniek. Mijn ervaring met het Flevozh was niet best. te weinig aandacht van de cardioloog. Bij de hartkliniek was... Op aanraden van mijn buren ben ik overgestapt van het Flevoziekenhuis naar de hartkliniek. Mijn ervaring met het Flevozh was niet best. te weinig aandacht van de cardioloog. Bij de hartkliniek was dit heel anders Rustige ontvangst en een cardioloog die genoeg tijd om mijn vragen te beantwoorden en ook door extra onderzoek een antwoord kon geven dit in tegenstelling van cardioloog in het Flevozk.

Marco

Als zeer prettig en vlot

Geen.

J. Boting Rijkers.

Ben blij dat ik me geen nummer voel en heel tevreden over het gehoord worden.

Het enige wat mij een beetje stoorde dat ik in de wachtkamer zit en er andere patiënten aanwezig zijn die het niet nodig vinden in deze nog onzekere tijd een mondkapje daar te dragen. We zijn toch... Het enige wat mij een beetje stoorde dat ik in de wachtkamer zit en er andere patiënten aanwezig zijn die het niet nodig vinden in deze nog onzekere tijd een mondkapje daar te dragen. We zijn toch in een ruimte waar zich kwetsbare mensen kunnen bevinden.

Diana Broekman

Prettige kliniek ,correct geholpen

Niet zeer tevreden

Yvonne bruyning / Oehlers

Zeer goed

Heb ik niet

M. van de Ven-de Jong

Zeer goed en ben dik tevreden

A.kersloot

Vriendelijk ontvangen