Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Martine

Prettige kliniek, erg fijne cardioloog, goed gerustgesteld.

Maartje

Heel goed geholpen, ondanks dat de reden anders uitviel dan verwacht door de arts, heeft deze er alles aan gedaan om het onderzoek door te laten gaan en daardoor diezelfde dag nog een advies heeft... Heel goed geholpen, ondanks dat de reden anders uitviel dan verwacht door de arts, heeft deze er alles aan gedaan om het onderzoek door te laten gaan en daardoor diezelfde dag nog een advies heeft kunnen geven aan het cbr.

Jacobs

C.M.A. Belt.v.Velsen

Personeel erg behulpzaam!

Weet ik niet pas 1x geweest

Renate Faber-de Boer

Heel fijne ontvangst, gemoedelijke sfeer en professionele behandeling / begeleiding

Geen tips

H.M.M.Jonker warringa

Zeer aangenaam en vakkundig!

Niets

Roest

Carlo

Het was erg ongedwongen en rustig

Nvt