Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Jan Boone

Prettige en vriendelijke ontvangst. Rustig in de kliniek, waardoor je je gauw op je gemak voelt. Heerlijk zo, zonder de hectiek van een ziekenhuis

?

E.O. Lunenburg Anthoni

Prima.

Geen, ga zo door

P. Viersma

Prettig ontvangst en snelle professionele behandeling

Via mail en folder

Rob

Positief

De cardioloog zou op de hoogte moeten zijn van de sportgerelateerde inspanningszones om daarmee een gericht advies te kunnen geven over de maximale inspanning die een sportieve patiënt mag doen... De cardioloog zou op de hoogte moeten zijn van de sportgerelateerde inspanningszones om daarmee een gericht advies te kunnen geven over de maximale inspanning die een sportieve patiënt mag doen lopende het onderzoek of de behandeling.

M.Sondag

Hoorn

Vooralsnog niets

r buitenhuis schuit

Ik heb het als zeer goed ervaren

Jan van Zeeland

Hartelijke ontvangst en prettig contact met iedereen van de Hartkliniek.

Nanette de Vleeschhouwer

Fijn ontvangst nemen de tijd voor je cardioloog mevrouw Masaar luistert naar je en legt alles goed uit

Joke Bijster-van Winsen

Fantastisch

B.v.d. Nieuwendijk

Ruim opgezet, vriendelijk personeel, bekwame medici. Geen lange wachttijden, krant van de dag (!), goede koffie.