Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Steven

Heel goed ontvangen.
Ik voelde me op mijn gemak en voor mij was het belangrijk dat ik geen parkeerplaats hoefde te zoeken

Ik ben tevreden.

G.Wagenaar

Fijne ontvangst en heel fijne behandeling bij de cardioloog. Alles wordt goed uitgelegd.

Jamy Olfers-Wassing

Ontzettend fijn en begripvol!

Bakker

Werd meteen geholpen, heel fijn

Geen mening, was hier voor fietstest, dus heel kort

FemmieBouma

Ik ben erg fijn geholpen

LMC Steensma Sijmonsbergen

Al jaren word ik prima behandeld door Hartkliniek, goede aandacht en zorg tijdens behandelingen, zeer kundig!!!

R.P. Romeijn

Aandacht voor de patient, goede uitleg.

ELJ Herten

Vriendelijk personeel

nee

Peter

Perfect

C.sup

Als prettig ervaren

Via balie vraag gesteld pas na vier dagen antwoord,sneller antwoord terug